Slow Steps

Leef je leven voluit

Agenda
datum n.t.b.
Natuurretraite Madeira »


Madeira-weer

Contact
Meskers NHN - Slow Steps Parklaan 29
1777BA Hippolytushoef
0227-503059
06-22212889
Contactformulier »
Logo Meskers NHN

Natuurretraite Madeira


Stel je voor: bloemeneiland Madeira... je wandelt langs een levada en voelt de zon tussen de bomen door op je gezicht schijnen. Een fris briesje waait door je haren. Aromatische eucalyptus– en lauriergeuren strelen je reukzintuigen. Je geniet van het uitzicht – dat na elke bocht verandert. Beboste bergkammen en diepe dalen, schilderachtige dorpjes en agri-terassen. In de verte de eindeloze oceaan.

Ruis uitzetten

In no-time ben je helemaal één met de natuur en de magische energie van dit vulkaaneiland.
De overweldigende natuur maakt het je makkelijk om alle ruis even uit te zetten, en het contact met je eigen natuur te herstellen en verdiepen. Opgaan in jezelf, de groep en de natuur. En dat is precies wat je doet in deze 6-daagse Natuurretraite.


Kleinschalig en exclusief.


Inclusief:
• levadawandelingen onder begeleiding van een plaatselijke gids
• oefeningen t.b.v. herstel en verdieping van je ontspanningsvermogen
• natuurcoaching

De natuur spiegelt

Wandelen ontspant en brengt tegelijkertijd van alles in beweging. Werkvormen in en met de natuur (natuurcoaching) nodigen je uit om te reflecteren op jezelf en je leven. De zon, oceaan, bergen, rotsen, bomen, levada-paadjes, bloemen, bladeren, takken, keitjes... alles wat de natuur biedt, kan een symbolische betekenis hebben voor jou. Dat gegeven benutten we in de werkvormen.


De natuur spiegelt de onbewuste lagen van jezelf. De uitdagende oefeningen geven vaak verheldering en inspiratie op een onverwachte manier. Dit helpt je verder op weg; je zet stappen in je persoonlijke ontwikkeling.
Je werkt aan jouw persoonlijk en natuurlijk leiderschap.

Groepsdynamiek

De groepsdynamiek geeft een extra dimensie aan de retraite. Samen wandelen, oefenen, mopperen, huilen, lachen en vieren. In alle veiligheid luisteren naar elkaars verhalen is inspirerend en verbindend. En dat geeft kracht.


Naast het programma – je bent natuurlijk vrij om te bepalen of je aan alle onderdelen mee wilt doen – is er tijd voor jezelf. Ga bijvoorbeeld naar de zandstrandjes van Calheta, geef je op voor een boottrip om dolfijnen en walvissen te spotten, wandel langs de boulevard van het schilderachtige dorpje Jardim do Mar, neem een duik in het duurzaam verwarmde zwembad van het hotel – of in de natuurbaden van Porto Moniz, boek een zalige wellnessmassage, settel je in de tuin met een mooi boek, of doe juist lekker helemaal niks.

Nieuwe energie

Heerlijk tot rust gekomen en bewuster van jezelf, je omgeving en je plek in het grotere geheel, ga je na deze retraite naar huis. Met een schat aan inzichten en nieuwe energie kun je de hele wereld weer aan. De tips en ontspanningstools kun je thuis meteen in praktijk brengen.


Je wordt er een blijer mens van. Authentiek en krachtig. En hoe authentieker je bent, hoe meer evenwicht en geluk je ervaart en hoe meer ontspannen je bent in het contact met anderen.


Jouw energie straalt uit op de mensen om je heen!


Klik hier of op de button voor alle informatie over het programma, de accommodatie, data en kosten »


Klik hier voor een terugblik op Natuurretraite Madeira januari 2020 »Natuurretraite Madeira
Top