Slow Steps

Van overleven naar floreren

Agenda
21 januari 2021:
Natuurretraite Madeira »


Contact
Meskers NHN - Slow Steps Parklaan 29
1777BA Hippolytushoef
0227-503059
06-22212889
Contactformulier »
Logo Meskers NHN

Praktische methodenDeze praktische en effectieve methoden om je ademhaling te verbeteren, te ontspannen en tot inzichten te komen, betekenen veel voor mij persoonlijk en ik werk er graag mee in mijn praktijk:


Adem- & Ontspanningstraining

Eenvoudige oefeningen waarmee je je adem, aandacht, lichaamsbewustzijn en ontspanningsvermogen herstelt en verdiept. Lees meer »


Wandel- & Natuurcoaching

Een goed wandelgesprek, met uitdagende oefeningen waarbij we alles benutten wat de natuur ons biedt. Om helderheid te laten ontstaan over wat jou beweegt. Lees meer »


Kracht- en Zijnsgerichte coaching

Aan de slag om je kernkwaliteiten in kaart te brengen en te onderzoeken welke belemmeringen je in de weg zitten. En wat je eraan kunt doen! Lees meer »


Creatieve werkvormen

Als je je creativiteit aanboort, geef je je onderbewuste een podium om beeldtaal te gebruiken. Dit kan verrassende inzichten geven! Lees meer »Hoewel deze methoden allemaal zijn gebaseerd op mindful-zijn, is dit is geen mindfulnesscursus. Er zijn veel goede mindfulnesstrainers in onze regio en wie daar meer over wil weten kan het best contact opnemen met een van hen.


Ook zijn het geen yogalessen, hoewel we werken met adem en ontspanning op verschillende niveaus. Er zijn veel goede yogastudio's in de omgeving. Wil je yoga? Zoek dan de docent die je aanspreekt en neem contact op met haar/hem.Aanmelden Contactformulier
Top